Prima pagina »Despre noi

Despre noi

Insaterm Total este o companie cu capital integral autohton, ce isi propune sa promoveze solutii moderne si ecologice in domeniul instalatiilor pentru contructii civile si industriale. Ne-am specializat in comercializarea unei game deosebit de variate de echipamente, utilaje, accesorii, piese de schimb pentru instalatii de incalzire, sanitare si climatizare asigurand consultanta, proiectare, service, montaj.

Produsele si serviciile oferite acopera din ce in ce mai multe necesitati, asigurand pentru fiecare solutia optima de confort acolo unde locuieste, lucreaza, face cumparaturi sau se distreaza. Ne asumam proiectele in intregime. Este ca si cum am face parte din echipele sau din familiile beneficiarilor nostri. Incepand cu 2010 am dezvoltat un department nou, dedicat sculelor electrice si utilajelor pentru constructii.  

Prin instruiri repetate privind specificul gamei de echipamente comercializate, perfectionari care s-au suprapus peste pregatirea serioasa de specialitate si experienta personalulului nostru, intelegem perfect nevoile clientilor, si astfel putem oferi o solutie care sa li se potriveasca perfect. Le intelegem nelinistile si le anticipam dorintele iar, prin deschiderea pe care o avem, construim legaturi de durata. In intreaga activitate ne-am straduit si am reusit sa respectam termenele de livrare si de executie. Prin alegerea unor furnizori de renume in domeniu, prin livrari prompte si servicii la cel mai inalt nivel, societatea noastra se bucura de recunoasterea multor firme de profil din tara precum si de pretuirea unui insemnat numar de clienti, atat persoane fizice cat si persoane juridice.

Activitatea de birou se desfasoara intr-un spatiu de 400 mp situate in Bulevardul Ferdinand nr. 146. Tot aici se afla si un showroom cu centrale termice si alte echipamente cat si scule electrice si utilaje pentru constructii.

Depozitul avand suprafata de 240mp se afla in incinta Diasfin in Soseaua Pantelimon nr.1.Calitatea serviciilor oferite este confirmata si de certificarea S.R.A.C. ISO 9001:2008

IQNET scule electrie

Autorizatie de comercializare a detectoarelor de metale:

scule electrice

scule electrice scule electrice scule electrice scule electrice
Website by softhost. Dezvoltare software & gazduire web. Acasa | Despre noi | Promotii | Contact | Pachete speciale | insaterm.ro | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate
Adresa punct de lucru: Str. Masina de paine, nr. 49-51, sector 2 Bucuresti | Tel: 0745.030.810 / 021-322.22.41 /021-321.84.95 / 021-321.37.31 / 021-252.84.95
Fax: 021-252.37.42 | Email: contact@insatermscule.ro.
Copyright © 2018 Centrale termice,instalatii termice si scule electrice profesionale - Insaterm. Toate drepturile rezervate.
facebook twitter 7
online